Ziekenvervoer

Wanneer u regelmatig naar het ziekenhuis moet voor een nierdialyse, chemotherapie, bestraling of een andere behandeling, dan kunt u gebruik maken van het zittend ziekenvervoer van Taxi Tolk. Bij Taxi Tolk rijdt u vrijwel altijd met dezelfde chauffeur en hoeft u de taxi niet te delen met anderen. Uw wordt comfortabel en in alle rust naar het ziekenhuis gebracht en na afloop van de behandeling zorgen wij ervoor dat u zeer snel weer naar huis kunt.

Hoe werkt het?

Wanneer u gebruik wilt maken van ziekenvervoer dan dient u vooraf toestemming aan te vragen via een aanvraagformulier zittend ziekenvervoer. Dit aanvraagformulier moet u eerst zelf invullen en ondertekenen en vervolgens laten ondertekenen door uw behandelend arts. Iedere verzekeraar heeft een eigen aanvraagformulier dat u kunt opvragen of dat u van de website kunt downloaden (in de meeste gevallen onder het kopje ‘formulieren’).

Bestel uw taxi!

  Van de verzekeraar ontvangt u een akkoordverklaring of machtiging. Deze akkoordverklaring is het bewijs dat u recht heeft op een vergoeding. Houdt u rekening met de wettelijke eigen bijdrage van € 101,- en het eigen risico van € 385,-. Een kopie van de akkoordverklaring geeft u bij de eerste rit aan ons af. Het origineel bewaart u zelf.

  Om in aanmerking te komen voor een vergoeding moet u de afsprakenkaart en de vervoersbewijzen samen met het ingevulde declaratieformulier vervoerskosten opsturen naar uw verzekeraar.

  Op dit moment kan Taxi Tolk geen rolstoelvervoer aanbieden.

  Contactgegevens

  Hoogeveen Taxi Tolk
  Blankenslaan-West 40
  7901 BJ Hoogeveen

  T: 06 26326325

  E: info@taxi-tolk.nl